Engelsk
Engelsk opgave rettelse
11. oktober 2007 af
Musepigen (Slettet)
Hej
Nogen der måske lige ville bruge lidt tid på det her, bare lige rette det igennem, så ville jeg blive meget glad<3
The president for International Youth Welfare, Dom Placid, who is a monk self came at England for 20 years ago and still live there. He as well as they other in the organization they think that is important that the situation for the au pair girls is being known so that the bad conditions can be improved. The organization has suggested that there are being made a booklet to all au pair girls there are coming to England and the host families. This could maybe give the English middleclass a better reputation in other European countries.
På forhånd tak
Nogen der måske lige ville bruge lidt tid på det her, bare lige rette det igennem, så ville jeg blive meget glad<3
The president for International Youth Welfare, Dom Placid, who is a monk self came at England for 20 years ago and still live there. He as well as they other in the organization they think that is important that the situation for the au pair girls is being known so that the bad conditions can be improved. The organization has suggested that there are being made a booklet to all au pair girls there are coming to England and the host families. This could maybe give the English middleclass a better reputation in other European countries.
På forhånd tak
Svar #1
11. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud:
The president /for/(of) International Youth Welfare [er det et navn?], Dom Placid, who is a monk(,) /self/ came (himself) /at/(to) England /for/ 20 years ago and still live(s) there. He as well as the/y/ other(s) in the organi/z/(s)ation /they/ think that (it) is important that the situation /for/(of) the au pair girls /is being/(becomes) known so that the bad conditions can be improved. The organi/z/(s)ation has suggested that there /are being/(should be) made a booklet /to/(for) all au pair girls /there are coming/(who come) to England and the host families. This /could maybe/(might) give the English middle( )class a better reputation in other European countries.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
The president /for/(of) International Youth Welfare [er det et navn?], Dom Placid, who is a monk(,) /self/ came (himself) /at/(to) England /for/ 20 years ago and still live(s) there. He as well as the/y/ other(s) in the organi/z/(s)ation /they/ think that (it) is important that the situation /for/(of) the au pair girls /is being/(becomes) known so that the bad conditions can be improved. The organi/z/(s)ation has suggested that there /are being/(should be) made a booklet /to/(for) all au pair girls /there are coming/(who come) to England and the host families. This /could maybe/(might) give the English middle( )class a better reputation in other European countries.
/.../ = slettes
(...) = indsættes
Svar #2
11. oktober 2007 af Musepigen (Slettet)
Mange tak for rettelsen, der er nogle ting som jeg godt kan se egentlig lyder bedre og ser mee rigtigt ud
Tak
Tak
Svar #3
11. oktober 2007 af -Zeta- (Slettet)
Rettelse til mig selv:
the situation of the au pair girls -- > the situation for the au pair girls
the situation of the au pair girls -- > the situation for the au pair girls
Skriv et svar til: Engelsk opgave rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
