Matematik
3 positive formler
11. oktober 2007 af
pibm (Slettet)
hey har lige lidt problemer, hvordan kan man løse denne ligning?
d=m/V
d=m/V
Svar #2
11. oktober 2007 af pibm (Slettet)
hvordan gør man det? skal isolere m og V, argh sorry glemte at skrive det
Svar #3
12. oktober 2007 af Molle (Slettet)
d = m/V
hvis du vil isolere m (dvs. få m til at stå alene) ganger du med V på begge sider af lighedstegnet:
d*V = (m/V)*V
Så går V ud på højre side
d*V = m
vil du isolere V gør du det samme som før. Dvs. først ganger du med V på begge sider for at få det væk fra nævneren.
d*V = m
Nu kan du ved at dividere med d på begge sider af lighedstegnet få V til at stå alene.
(d*V)/d = m/d
d går ud på venstre side
V = m/d
hvis du vil isolere m (dvs. få m til at stå alene) ganger du med V på begge sider af lighedstegnet:
d*V = (m/V)*V
Så går V ud på højre side
d*V = m
vil du isolere V gør du det samme som før. Dvs. først ganger du med V på begge sider for at få det væk fra nævneren.
d*V = m
Nu kan du ved at dividere med d på begge sider af lighedstegnet få V til at stå alene.
(d*V)/d = m/d
d går ud på venstre side
V = m/d
Skriv et svar til: 3 positive formler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
