Matematik
Hjælp!
18. oktober 2007 af
Sahrah (Slettet)
HeY!
Er der nogen der kan hjælp mig med det her opgave?
tak..
Bestem ved håndkræft ligning for an tangent til grafen for funktionen f. Funktionen f har forskrift:
f(x) = 2*x^5+x^2-4*x^2+3*x-9
og røringspunktet for tangenten har førstekoordinat 1.
HeY!
Er der nogen der kan hjælp mig med det her opgave?
tak..
Bestem ved håndkræft ligning for an tangent til grafen for funktionen f. Funktionen f har forskrift:
f(x) = 2*x^5+x^2-4*x^2+3*x-9
og røringspunktet for tangenten har førstekoordinat 1.
Svar #1
18. oktober 2007 af Benjamin. (Slettet)
Brug at tangentens ligning er:
y = f´(1)(x-1) + f(1)
y = f´(1)(x-1) + f(1)
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
