Matematik
andengradsligning (nulregl)
21. oktober 2007 af
kim19 (Slettet)
-2x^2+32x=0
hvordan løser jeg denne, med alle mellemregningerne
hvordan løser jeg denne, med alle mellemregningerne
Svar #1
21. oktober 2007 af dnadan (Slettet)
Som du selv skriver... ved brug af nulreglen:
-2x^2+32x=0
<=>
x(-2x+32)=0 heraf fås x=0 eller -2x+32=0
-2x^2+32x=0
<=>
x(-2x+32)=0 heraf fås x=0 eller -2x+32=0
Svar #2
21. oktober 2007 af Wulfe (Slettet)
hvilket som rigtigt svar vil betyde at x=0 eller x=(-16)
Svar #3
21. oktober 2007 af Sherwood (Slettet)
#2
-2x+32=0
32=2x
32/2=x
16=x
Svarene bliver altså: x=0 v x=16
-2x+32=0
32=2x
32/2=x
16=x
Svarene bliver altså: x=0 v x=16
Skriv et svar til: andengradsligning (nulregl)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
