Matematik
vektorer
21. oktober 2007 af
sara-s (Slettet)
|a|=3
|b|=5
vinklen mellem dem er 60°
jeg har fundet |a-b|=v19
skal så finde vinklen mellem a og a-b. hvordan gør jeg det, for har jo ikke prikproduktet. håber nogle kan hjælpe
|b|=5
vinklen mellem dem er 60°
jeg har fundet |a-b|=v19
skal så finde vinklen mellem a og a-b. hvordan gør jeg det, for har jo ikke prikproduktet. håber nogle kan hjælpe
Svar #1
21. oktober 2007 af Lurch (Slettet)
et par hints
se på
|a-b|^2 og husk at a^2 = |a|^2
se derefter på
a(a-b) = |a||a-b|cos(v)
se på
|a-b|^2 og husk at a^2 = |a|^2
se derefter på
a(a-b) = |a||a-b|cos(v)
Svar #2
21. oktober 2007 af Lurch (Slettet)
hmm der er vist ingen grund til at regne på |a-b|^2 alligevel
Skriv et svar til: vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
