Matematik
koordinat
22. oktober 2007 af
stine.20 (Slettet)
nogen som kan hjælpe?
hvordan finder jeg koordinaterne til projektionen vektor c af vektor b på vektor a.
vektor b =(1,6)
vektor a =(-7,3)
hvordan finder jeg koordinaterne til projektionen vektor c af vektor b på vektor a.
vektor b =(1,6)
vektor a =(-7,3)
Svar #1
22. oktober 2007 af Isomorphician
så vidt jeg husker så er vektorprojektionen lig med følgende:
c = (a prik b)/(længden af a)^2 prik a
men hæng mig ikke op på det.
Du må også have en fin formel stående i din Mat-bog?
c = (a prik b)/(længden af a)^2 prik a
men hæng mig ikke op på det.
Du må også have en fin formel stående i din Mat-bog?
Skriv et svar til: koordinat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
