Matematik
differentialregning
29. oktober 2007 af
Beki (Slettet)
Hvis jeg f.eks. skal forklare den grafiske betydning for de to løsninger til ligningen f'(x)= 0
og løsningerne er x=6 eller X=2
hvad skal man så skrive ?
At grafen enten skærer y-aksen i 6 eller i 2 ? eller hvordan og hvorledes ? :s
og løsningerne er x=6 eller X=2
hvad skal man så skrive ?
At grafen enten skærer y-aksen i 6 eller i 2 ? eller hvordan og hvorledes ? :s
Svar #1
29. oktober 2007 af Riemann
Ja, grafen for den afledte skærer y-aksen i 2 og 6.
Men mere interessant er det dog, hvad det siger om funktionen, f. Ud fra den afledte kan du afgøre, hvor der er lokalt maksimum og minimum. Så tag hellere udgangspunkt i hvad grafen for f siger om den afledte (eller evt. hvad den afledte siger om grafen for f...).
Men mere interessant er det dog, hvad det siger om funktionen, f. Ud fra den afledte kan du afgøre, hvor der er lokalt maksimum og minimum. Så tag hellere udgangspunkt i hvad grafen for f siger om den afledte (eller evt. hvad den afledte siger om grafen for f...).
Skriv et svar til: differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
