Engelsk
Hjælp med at kigge tak!!
30. oktober 2007 af
Shining-Star (Slettet)
Hvad hedder Adjektive til Noun :
Violent = Violence
Brutal = Brutality
Horrified = Horrify?
Helpless = help?
Weak = weakness
Criminal = crime
Cruel = cruelty
strong = strongness?
safe = safeness
Violent = Violence
Brutal = Brutality
Horrified = Horrify?
Helpless = help?
Weak = weakness
Criminal = crime
Cruel = cruelty
strong = strongness?
safe = safeness
Svar #1
31. oktober 2007 af Katrine (Slettet)
Horrified = horror (horrify er verb)
helpless = helplessness (help er bare hjælp, du skal bruge hjælpeløshed)
criminal er spøjs, da det både er adjective og noun
strong = strength
safe = safety
helpless = helplessness (help er bare hjælp, du skal bruge hjælpeløshed)
criminal er spøjs, da det både er adjective og noun
strong = strength
safe = safety
Skriv et svar til: Hjælp med at kigge tak!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
