Matematik
Tangent til graf
31. oktober 2007 af
V7410 (Slettet)
Hej.
Jeg står med følgende problem:
Jeg har:
f(x)=e^(2x)-3x
og
f'(x)=2e^(2x)-3
Nu skal jeg så undersøge om der findes en tangent til grafen for (f) med hældningskoefficienten (-1).
Hvordan går jeg det? (Jeg er lidt inde på ax+b, men kan ikke knække nøden.
Tak
Jeg står med følgende problem:
Jeg har:
f(x)=e^(2x)-3x
og
f'(x)=2e^(2x)-3
Nu skal jeg så undersøge om der findes en tangent til grafen for (f) med hældningskoefficienten (-1).
Hvordan går jeg det? (Jeg er lidt inde på ax+b, men kan ikke knække nøden.
Tak
Skriv et svar til: Tangent til graf
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
