Matematik
di
02. november 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står i min opg at
f(x) = x^2 - 2x +3
bestem f`(x)
der står i min opg at
f(x) = x^2 - 2x +3
bestem f`(x)
Svar #1
02. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
Kig i din matematikbog og se at der gælder:
(ax^p)' = pax^(p-1)
Så prøv at komme med et bud!
(ax^p)' = pax^(p-1)
Så prøv at komme med et bud!
Skriv et svar til: di
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
