Matematik

diff

03. november 2007 af thelife (Slettet)
hej

skal snart aflever min opg har ikke fået svar

hvordan løser man den her opg

f`(x)= x^2 - 2x + 3

bestem f`(x)

håber for svar

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2007 af Garbokranen (Slettet)

Du skal bruge de regler for differentiation, der står i formelsamlingen/bogen.

f'(x) = 2x-2

Svar #2
03. november 2007 af thelife (Slettet)

men hvilken formel



er det den her formel du snakker om

d(x^2,x)

eller er det den

(x + h)^2 - x^2


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. november 2007 af MiaMette (Slettet)

Øh, har du skrevet det rigtigt op? Du har sådan set angive f'(x) i #0.

Svar #4
03. november 2007 af thelife (Slettet)

men hvilken tal skal jeg bruge ud fra den funktion f`(x)= x^2 - 2x + 3


er det 2 tal jeg skal put i tallet

må men selv bestem hvilken formel jeg skal bruge

Skriv et svar til: diff

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.