Matematik

cirkelafsnit

04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)
Hej,
jeg har nogle cirkelafsnit som jeg skal regne arealet af, men jeg kan ikke finde ud af det..

Ved at formlen er A=r^2/2 (a-sin a)


radiussen er 2. Så det vil sige 2*2=4
4/2 = 2

Hvad så med det der a-sin a???? :S

Svar #1
04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)

Ingen mat-genier? :O.. Det er ret nødvendigt, please (:

Svar #2
04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)

Glem det, er helt forvirret :S...

Svar #3
04. november 2007 af Mussy06 (Slettet)

Har selv fået det ordnet (:

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. november 2007 af mathon

cirkelafsnit = cirkeludsnit - kordetrekant

Brugbart svar (0)

Svar #5
05. november 2007 af mathon

vinkelmålet er degree:

V_afsnit = pi*r^2/360*v - (1/2)*r^2*sin(v)

V_afsnit = (1/2)r^2[(pi*v/180 - sin(v)]

Skriv et svar til: cirkelafsnit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.