Matematik
Ligning Indsæt i..
06. november 2007 af
KennethC (Slettet)
P=100q+1000
Isoler q
q=1/100*P -10
Gang q med 100
Find Q ved at gange q med 100
=> Q=100* 1/100*P -10
Q=P-1000
Er det korrekt? eller er de Q=P-10?
Eller har jeg begået fejl tidligere?
Isoler q
q=1/100*P -10
Gang q med 100
Find Q ved at gange q med 100
=> Q=100* 1/100*P -10
Q=P-1000
Er det korrekt? eller er de Q=P-10?
Eller har jeg begået fejl tidligere?
Svar #1
06. november 2007 af dnadan (Slettet)
husk at sætte denne parentes:
Q=100*( 1/100*P -10) = P-1000
Q=100*( 1/100*P -10) = P-1000
Skriv et svar til: Ligning Indsæt i..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
