Matematik

Brøk mellem hele tal.

07. november 2007 af tamrotte (Slettet)
Hej derude!
Skriv tallet 123,123123123... i en uendelighed.
Som en brøk mellem hele tal.

Nogle der kan give mig en forklaring på hvordan jeg løser den?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. november 2007 af ibibib (Slettet)

t=123,123123123
1000t=123123,123123

999t=?

Svar #2
07. november 2007 af tamrotte (Slettet)

ahah .. mange tak, nu forstår jeg det! :D

Skriv et svar til: Brøk mellem hele tal.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.