Matematik
Differential regning
07. november 2007 af
SimonVit (Slettet)
Hej, opgaven lyder:
bestem a og b så tangenterne til grafen for
f(x)= ax^2+b og g(x)=1/x
i (1,1) er ortogonale.
Hej, opgaven lyder:
bestem a og b så tangenterne til grafen for
f(x)= ax^2+b og g(x)=1/x
i (1,1) er ortogonale.
Svar #1
07. november 2007 af peter lind
beregn f'(x) og g'(x). Hvis linier er ortogonale så er produktet af deres hældningskoefficient -1, så løs derefter ligningen f'(x)*g'(x) = -1
Skriv et svar til: Differential regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
