Matematik

regne tal til procent

08. november 2007 af seriøs (Slettet)
I dag lever kun 800 millioner kristne ud af verdens godt 2 milliarder i Vestens lande.

Hvis jeg skal regne hvor meget de 800millioner er i procent. Tak på forhånd





Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2007 af Teazy (Slettet)

(800*10^6/2*10^9)= 800/2000 = 8/20 = 0,4 :)

Svar #2
08. november 2007 af seriøs (Slettet)

tak... kan du måske forklare mig lidt hvordan du er kommet til 0,4??? mener du så 4 procent eller 0,4 procent

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2007 af k.chap (Slettet)

lommeregneren har det med at være ret sippet ang parrenteser. derfor får du den lige med dem for en sikkerhedsskyld;)

(800*10^6)/(2*10^9)

evt. (800*(10^6))/(2*(10^9))


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. november 2007 af Teazy (Slettet)

40 procent, du skal finde den brøkdel 800 mio udgør af 2 mia. og den brøkdel som a udgør af b er givet ved (a/b)*100%

i dit tilfælde: a = 800.000.000 (eller 8*10^8) og b = 2.000.000.000 (eller 2*10^9)


dette gir: (8*10^8)/(2*10^9) = 8/(2*10^1)= 8/20 = 0,4 = 40%

Svar #5
08. november 2007 af seriøs (Slettet)

ej' tusind tak skal du have :o) det er 4 år siden jeg ikke har arbejdet med matematik ....tak

Skriv et svar til: regne tal til procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.