Matematik

Delta E

08. november 2007 af elgaardd (Slettet)
Hvad er nu delta E, altså trekanten og så E. Kan ikke huske det, men skal bruge det i en matematisk/fysik formel ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. november 2007 af Sherwood (Slettet)

Jeg er ikke sikker. Men delta plejer at bruges om vækst.

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2007 af Rolf J (Slettet)

delta betyder en målbar forskel ikke også?

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. november 2007 af mikeh (Slettet)

jo det gør det.. det betyder faktsik "forskellen"

hvis du nu har noget du skal varme op fra 2 grader C til 25 grader C

så brugeer man Delta (T) = 25-2 = 23?

hah'

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. november 2007 af mathon

delta brugt som præfix

fx- delta_E betyder ændring i størrelsen, hvor

delta_E = E_2-E_1 også kaldet energidiffferens

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. november 2007 af mathon

to f'er kan vist gøre det

energidiffferens --> energidifferens

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. februar 2013 af Sasjadacke (Slettet)

Delta betyder at det er noget som ændre sig. 

fx. hvis du har en temperaturstigning fra 20oC til 25oC - så er har du en temperaturstigning på:

25 - 20 = 5 

Altså en temperaturændring på 5, erko Δt (delta temperatur) 


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. februar 2013 af LLLLLLLLLLLLLLLL


Skriv et svar til: Delta E

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.