Matematik

den omvendte definitionsmængde

09. november 2007 af mikre3 (Slettet)
Givet er funktionen f(x)=4x+2, Dm(f)=[-1;2]

"du skal bestemme definitionsmængden Dm(f^-1)"

Kan nogle huske hvordan det er man bestemmer definitionsmængden i minus første? Dm(f^-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. november 2007 af Duffy

Noget med Vm

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. november 2007 af kaspx (Slettet)

Ja, Dm(f^-1) = Vmf

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2007 af Riemann

"den omvendte definitionsmængde" er ikke et godt udtryk (om det er direkte forkert eller bare volapyk ved jeg ikke, men det er ihvertfald en af de to ting). Brug hellere "definitionsmængden for den inverse af f".

Skriv et svar til: den omvendte definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.