Matematik

Er lidt tabt...

14. november 2007 af Helene150 (Slettet)
Har haft denne her ligning her inde før, men kan ikke få det til at passe med noget som helst. Såe ja, ser lige om der ikke kunne komme lidt mere hjælp til den.

1= 1/(1+(1/x))

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. november 2007 af dnadan (Slettet)

gang nævneren over på den anden side og tag den derfra :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. november 2007 af mathon

1 = 1/(1+(1/x)) og x ulig 0...forlæng på h.s. med x

1 = x/(x+1)

x+1 = x

1 = 0, hvilket er en absurditet

L = Ø

Svar #3
14. november 2007 af Helene150 (Slettet)

Hvad er det så grundmængden bliver ?

Brugbart svar (0)

Svar #4
15. november 2007 af mathon

1 = 1/(1+(1/x))
og
1 = x/(x+1) kræver x ulig 0 og x ulig -1

Skriv et svar til: Er lidt tabt...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.