Tysk
forstår ikke
15. november 2007 af
.:Tarzan:. (Slettet)
Forstår det ikke,
Sæt det bestemte kendeord foran følgende ord, som genstandsled og som hensynsled.
...Vater
som genstandsled:
som hensynsled:
Sæt det bestemte kendeord foran følgende ord, som genstandsled og som hensynsled.
...Vater
som genstandsled:
som hensynsled:
Svar #1
15. november 2007 af Isomorphician
som genstandsled (akkusativ)= den Vater
som hensynsled (dativ) = dem Vater
som hensynsled (dativ) = dem Vater
Skriv et svar til: forstår ikke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
