Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

hmmm ligning

15. november 2007 af sam18 (Slettet)
Hej....

Jeg sidder lidt med en ligning her er der ngn der kan hjælpe da jeg for den til 47
jeg skal kun forkorte ligningen..
den hedder sådan TG= 13.000.000+33x/x

Nogen der kan være søde og hjælpe med at forkorte den da jeg få t sindsygt underligt resultat...?? mange tak

Brugbart svar (1)

Svar #1
19. november 2007 af Jean

Jeg går ud fra, at du mangler at sætte et par paranteser.

TG x = 13000000 + 33x => (TG - 33) x = 13000000 => x = 13000000 / (TG - 33)

Skriv et svar til: hmmm ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.