Matematik

Lille opgave

18. november 2007 af kim19 (Slettet)
Har denne opgave:

x^2 + 1 = 0

er svaret bare i^2

fordi i^2 er =-1

er dette korrakt ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Lurch (Slettet)

yes, dvs at x=i

Brugbart svar (0)

Svar #2
18. november 2007 af peter lind

x=-i er også løsning.

Skriv et svar til: Lille opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.