Engelsk
Oversættelse af ord.
18. november 2007 af
DetNini (Slettet)
Jeg har en del ord, jeg har svært ved at finde i ordbogen. Jeg håber, I kan hjælpe.
1. Grundlæggende mener jeg.. = Basically, I think..?
2. at have det dårligt = ? (ikke syg, men nærmere at have et dårligt liv, hvis I forstår)
3. Jeg rammes af en indre etisk diskussion = ?
4. samvittigheden presser på/kommer op i én = ? (eller hvordan man nu ville sige det!?)
5. varer for mange hundrede kroner = ?
6. Dermed ikke sagt = ?
7. at vurdere anderledes = ?
1. Grundlæggende mener jeg.. = Basically, I think..?
2. at have det dårligt = ? (ikke syg, men nærmere at have et dårligt liv, hvis I forstår)
3. Jeg rammes af en indre etisk diskussion = ?
4. samvittigheden presser på/kommer op i én = ? (eller hvordan man nu ville sige det!?)
5. varer for mange hundrede kroner = ?
6. Dermed ikke sagt = ?
7. at vurdere anderledes = ?
Skriv et svar til: Oversættelse af ord.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
