Matematik

retvinklet trekant: cos, sin, tan spørgsmål

18. november 2007 af frederik159 (Slettet)
Bestem vinklen v, støre end nul og mindre en 360, i følgende tilfælde, og tegn i hvert af tilfældene en figur:
1. cos v = -0, 4
2. sin v = -0, 3
3. tan v = 0, 7

øhhh. ja. skal man så ikke tage cos-1(-0/4) = 90 f.eks.
men ved de andre giver de alle nul. hvad er der galt? og hvordan skal jeg gøre det???

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)

#0:
Ingen af dem giver nul. Er du sikker på at din lommeregner er indstillet til at beregne vinkler i grader?

Svar #2
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

jeg har prøvet både med texas instruments ti-30x IIs og med TI-89 Titanium. hvordan instiller jeg ti89 til vinkler i grader?

Svar #3
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

og er der i så fald nogen der gider at give mig vinklerne?

Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2007 af mathon

MODE
Angle
2:DEGREE

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. november 2007 af mathon

tilføjelse til #4

... på TI-89...

Svar #6
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

det står den på :S

Brugbart svar (0)

Svar #7
18. november 2007 af mathon

cos^(-1)(-0,4) = 113,578°

Svar #8
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

det kan jeg bare ikke få min til at give


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. november 2007 af mathon

prøv IGEN!!!

1) har du TI-89

2) MODE
Angle
2:DEGREE

3) cos^-1(-0,4) =...

Brugbart svar (0)

Svar #10
18. november 2007 af Isomorphician

måske det er en tastefejl?
cos^-1(-0/4), skriver du selv.
det skal være: cos^-1(0,4)

Svar #11
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

er det kommaet over 9 tallet jeg skal bruge på ti89 så jeg trykker gul knap, z, (, -0,4, ) men skal minus være det normal - eller (-) under 3 tallet

Svar #12
18. november 2007 af frederik159 (Slettet)

og ja, den er helt sikkert på degree under angle under mode

Brugbart svar (0)

Svar #13
18. november 2007 af mathon

3) cos^-1(-0.4) =...


decimalkomma er . --> 3.7

adskillelseskomma er ,

Skriv et svar til: retvinklet trekant: cos, sin, tan spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.