Fysik
haster
19. november 2007 af
dejlig2 (Slettet)
en bil masse1200 kg og 80hp hvor langtid tage det for bilen kom op til 100 km/ timer
Svar #1
19. november 2007 af Esbenps
Hvis man skriver "horsepower" på google, så finder du ud af, at
1 hp = 745.7 W = 745.7 J/s
Når bilen kører med en fart v, så har den en kinetisk energi på E = 1/2mv².
Ganger man en effekt med en tid, får man en energi. Du skal derfor løse ligningen
P*t = E, hvor P er den effekt som bilen kører med (80hp).
1 hp = 745.7 W = 745.7 J/s
Når bilen kører med en fart v, så har den en kinetisk energi på E = 1/2mv².
Ganger man en effekt med en tid, får man en energi. Du skal derfor løse ligningen
P*t = E, hvor P er den effekt som bilen kører med (80hp).
Svar #6
19. november 2007 af Baddecisions (Slettet)
hej alle.
jeg sidder med en opgave her som jeg ikke helt forstår, håber der er nogle der kan hjælpe mig!
Transformerligning:
1)
230 V~ = primærsiden
600 vindinger = primærspolen
6 vindinger = sekundærspolen
Hvad bliver primærstrømmen?
2)
230 V~ = primærspolen
600 vindinger = primærspolen
1 vinding = sekundærspolen
Hvad bliver primærstrømmen?
Brug transformerligningen til at beregne effekten og sekundærstrømmen
Ps = Us * Is =
Is = ?
Håber virkelig nogen kan hjælpe mig.
på forhånd tak.
p.s. i skal ike skrive svarene, bare hvordan man gør :D
jeg sidder med en opgave her som jeg ikke helt forstår, håber der er nogle der kan hjælpe mig!
Transformerligning:
1)
230 V~ = primærsiden
600 vindinger = primærspolen
6 vindinger = sekundærspolen
Hvad bliver primærstrømmen?
2)
230 V~ = primærspolen
600 vindinger = primærspolen
1 vinding = sekundærspolen
Hvad bliver primærstrømmen?
Brug transformerligningen til at beregne effekten og sekundærstrømmen
Ps = Us * Is =
Is = ?
Håber virkelig nogen kan hjælpe mig.
på forhånd tak.
p.s. i skal ike skrive svarene, bare hvordan man gør :D
Skriv et svar til: haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
