Engelsk
Hjælp til små oversættelser
20. november 2007 af
DetNini (Slettet)
Jeg har en del ord, jeg har svært ved at finde i ordbogen. Jeg håber, I kan hjælpe.
1. Grundlæggende mener jeg.. = Basically, I think..?
2. at have det dårligt = ? (ikke syg, men nærmere at have et dårligt liv, hvis I forstår)
3. Jeg rammes af en indre etisk diskussion = ?
4. samvittigheden presser på/kommer op i én = ? (eller hvordan man nu ville sige det!?)
5. varer for mange hundrede kroner = ?
6. Dermed ikke sagt = ?
7. at vurdere anderledes = ?
8. at hæve sig over andre = ?
1. Grundlæggende mener jeg.. = Basically, I think..?
2. at have det dårligt = ? (ikke syg, men nærmere at have et dårligt liv, hvis I forstår)
3. Jeg rammes af en indre etisk diskussion = ?
4. samvittigheden presser på/kommer op i én = ? (eller hvordan man nu ville sige det!?)
5. varer for mange hundrede kroner = ?
6. Dermed ikke sagt = ?
7. at vurdere anderledes = ?
8. at hæve sig over andre = ?
Svar #1
20. november 2007 af Knütschen (Slettet)
Det gælder i sådanne tilfælde om at bruge sin fantasi lidt, og her bliver man også opmærksom på, at oversættelse ikke bare kan laves ved hjælp af en ordbog. Det vigtigste er at meningen kommer frem... så tænkt først over, hvad sætningerne egentlig betyder!
Bare forslag
1. overall I think...
2. to feel depressed...
3. I'm struck by an inner ethical discussion with myself
4. I'm haunted by my conscience/my conscience bothers me
5. things worth hundreds of crowns
6. By this I don't mean that...
7. To have another perspective on a matter...
8. (negativ eller positiv mening? hvad tror du)to rise/raise oneself above other people.../to feel that one is better than other people
osv osv... der er masser af muligheder
Bare forslag
1. overall I think...
2. to feel depressed...
3. I'm struck by an inner ethical discussion with myself
4. I'm haunted by my conscience/my conscience bothers me
5. things worth hundreds of crowns
6. By this I don't mean that...
7. To have another perspective on a matter...
8. (negativ eller positiv mening? hvad tror du)to rise/raise oneself above other people.../to feel that one is better than other people
osv osv... der er masser af muligheder
Skriv et svar til: Hjælp til små oversættelser
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
