Matematik
Differentier funktion
21. november 2007 af
bravery (Slettet)
Hvordan differentiere jeg følgende funktion?
f(x)=x^6 + 3x^5 - x + 6
f(x)=x^6 + 3x^5 - x + 6
Svar #2
21. november 2007 af Molle (Slettet)
Gå ud fra for hvert led at:
f(x) = k*x^n
f'(x) = k*n*x^(n-1)
f(x) = k*x^n
f'(x) = k*n*x^(n-1)
Svar #7
22. november 2007 af bravery (Slettet)
jeg har regnet mig frem til at løsningen bliver:
f'(x)=6x^5 + 15x^4 - 1
Er det rigtigt?
f'(x)=6x^5 + 15x^4 - 1
Er det rigtigt?
Skriv et svar til: Differentier funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
