Generelt

Hvem er min SRP-censor?

24. november 2007 af Mona. (Slettet)
Er det muligt at få at vide (evt. fra skolen) hvem ens SRP-censor er, eller vigtigere, om personen underviser i ens hovedfag eller bifag?
Jeg vil nemlig gerne vide hvilke fag vedkommende underviser i.

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. november 2007 af Epimetheus (Slettet)

Det er jo totalt ligegyldigt for dig at vide, men som udgangspunkt vil det formodentligt være dit hovedfag. Men det må også komme an på hvordan belastningen af lærere fordeler sig :-)

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2007 af Chabu

Du får på et tidspunkt at vide hvem af dine lærer der er vejleder og dermed hvem der skal bedømme din opgave. Hvis du så kun har et andet fag, er det jo så censors fag.

Men jeg ved ikke om du får at vide at censor underviser i flere fag, formoder du kun får at vide i hvilket fag censor skal bedømme dig..

Brugbart svar (0)

Svar #3
06. december 2007 af Epimetheus (Slettet)

Begge ens vejledere retter og bedømmer opgaven; Censors fag er ukendte og "tilfældige" i forhold til opgavens fag

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. december 2007 af blackduck

"Umiddelbart efter, at skolen har indberettet elevernes valg af fag i studieretningsprojektet til Undervisningsministeriet, foretager ministeriet allokering af censorer og meddeler skolen, hvilket fag censor repræsenterer for den enkelte elev. Når der på et studieretningsprojekt er flere vejledere, udpeger skolen herefter en kontaktperson blandt disse vejledere, således at censor og kontaktperson repræsenterer hvert sit fag.
...
Før det aftalte tidspunkt for karakterfastsættelse, samtaler vejlederne om opgaven og formulerer et udkast til karakterniveau. Når vejleder og censor er blevet enige om en karakter, må alle være indstillet på at stå inde for den og loyalt argumentere for den over for eleven. Både censor og kontaktperson underskriver karakterlisten."

Sakset fra undervisningsbeskrivelsen. Så det er umiddelbart tilfældigt om censor repræsenterer hovedfaget eller bifaget.

Skriv et svar til: Hvem er min SRP-censor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.