Matematik
Forskrift og Definitionsmængde
25. november 2007 af
Simoneemilie (Slettet)
Hej allesammen
Jeg har en opgave der lyder således: Angiv forskrift og definitonsmængde for de sammensatte funktioner f(g(x)) og g(f(x))
f(x) = vx-5 og g(x)= 4x^2-9
Jeg starter med at tage udgangspunkt i den første
f(x)= vx-5
men så bliver jeg i tvivl om f mærke.
Kan det passe at f mærke kommer til at hedde
f´(x) = 1/2*vx også femtallet forsvinder?
Jeg har en opgave der lyder således: Angiv forskrift og definitonsmængde for de sammensatte funktioner f(g(x)) og g(f(x))
f(x) = vx-5 og g(x)= 4x^2-9
Jeg starter med at tage udgangspunkt i den første
f(x)= vx-5
men så bliver jeg i tvivl om f mærke.
Kan det passe at f mærke kommer til at hedde
f´(x) = 1/2*vx også femtallet forsvinder?
Skriv et svar til: Forskrift og Definitionsmængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
