Matematik
f´(x)
25. november 2007 af
Niinnaaah (Slettet)
Hej, er der nogle der kan forklare mig med ord hvordan f´(x) findes..
F.eks. i denne funktion:
f(x)=x/(scr(x)+2)
og
f(x)=(x^2+1)/(x-1)
F.eks. i denne funktion:
f(x)=x/(scr(x)+2)
og
f(x)=(x^2+1)/(x-1)
Svar #1
25. november 2007 af kuerten15
1. hvad er scr?
2. f(x)=(x^2+1)/(x-1) ; du sætter h(x)=x^2+1 og g(x)=x-1
Så bruger du differentialkvotienten for en brøk.
f'(x)=[h'(x)*g(x)-h(x)*g'(x)]/((g(x)^2)
2. f(x)=(x^2+1)/(x-1) ; du sætter h(x)=x^2+1 og g(x)=x-1
Så bruger du differentialkvotienten for en brøk.
f'(x)=[h'(x)*g(x)-h(x)*g'(x)]/((g(x)^2)
Skriv et svar til: f´(x)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
