Matematik
Hvad skal jeg gøre ?
26. november 2007 af
Jensbojsen (Slettet)
I et koordinatsystem i planen er givet to punkter A(5,2) og C(2,1) og en vektor a(vektor)= (1 2)
. Punktet B er bestemt ved, at AB(vektor) = a (vektor) + b(vektor) .
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Beregn koordinatsættet til projektionen af CB(vektor) på CA (vektor) .
Beregn arealet af trekant ABC.
Hvor (vektor) i parentes betyder, der skal være streg hen over således det er en vektor.
. Punktet B er bestemt ved, at AB(vektor) = a (vektor) + b(vektor) .
Beregn koordinatsættet til punktet B.
Beregn koordinatsættet til projektionen af CB(vektor) på CA (vektor) .
Beregn arealet af trekant ABC.
Hvor (vektor) i parentes betyder, der skal være streg hen over således det er en vektor.
Skriv et svar til: Hvad skal jeg gøre ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
