Matematik

reducering af brøk

26. november 2007 af p-a-c-e (Slettet)
(x-y)^2 - y^2
_____________
2x

på forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. november 2007 af alberte2 (Slettet)

0.5*(x - 2y) <=> 0.5x - 1y

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2007 af bboblzs (Slettet)

(x-y)^2-y^2 = x^2+y^2-2xy-y^2 = x^2-2xy

(x^2-2xy)/2x = 0,5x-y

Skriv et svar til: reducering af brøk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.