Matematik
Optimering - differentialregning
26. november 2007 af
linkincam (Slettet)
img103.imageshack.us/my.php?image=optimeringuw0.jpg
Jeg har lagt link til min opgave..
Jeg vil gerne have noget hjælp til denne opgave, for jeg ved ikke hvordan jeg skal lave den..
Jeg regner med at skulle gå ud fra cylinders rumfang: V = r^2*pi*h
Er der nogle der kan hjælpe?
Jeg har lagt link til min opgave..
Jeg vil gerne have noget hjælp til denne opgave, for jeg ved ikke hvordan jeg skal lave den..
Jeg regner med at skulle gå ud fra cylinders rumfang: V = r^2*pi*h
Er der nogle der kan hjælpe?
Skriv et svar til: Optimering - differentialregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
