Spansk
Gode vendinger!
04. juni 2004 af
anders7 (Slettet)
Hej,skal op til spansk eksamen meget snart!
Er der nogen der ligger inde med en masse gode vendinger, som man typisk ville få brug for ved en eksamen...
Sætninger som starter, leder videre til noget andet, slutter osv.
Håber i forstår mig!
Er der nogen der ligger inde med en masse gode vendinger, som man typisk ville få brug for ved en eksamen...
Sætninger som starter, leder videre til noget andet, slutter osv.
Håber i forstår mig!
Svar #1
09. juni 2004 af sara_864 (Slettet)
el texto trata de... teksten handler om...
Al principio .... i begyndelsen
al final.... til slut...
la tema es .... temaet er...
identidad.... identitet....
el amor... kærlighed....
Al principio .... i begyndelsen
al final.... til slut...
la tema es .... temaet er...
identidad.... identitet....
el amor... kærlighed....
Svar #2
11. juni 2004 af chichu (Slettet)
Bare lige et par rettelser :-)
el texto se trata de...
el tema es...
Og lidt tilføjelser:
protagonista .... hovedperson
El texto se llama "..." y esta escrito por "..." ... Teksten hedder "..." og er skrevet af "..."
Para mi que ... jeg mener/tror.
Yo creo ... Jeg mener/tror.
(fx " para mi que la protagonista está triste por que su amigo está enojado con él".)
Con este texto yo creo que el escritor quería ... jeg tror at forfatteren med denne tekst ville...
Typer af tekster:
Novela = novelle.
Libro = bog.
Artículo = artikel.
Cuento = eventyr.
Canción = sang.
Poema = digt.
Håber det kunne bruges :-)
*Chichu*
el texto se trata de...
el tema es...
Og lidt tilføjelser:
protagonista .... hovedperson
El texto se llama "..." y esta escrito por "..." ... Teksten hedder "..." og er skrevet af "..."
Para mi que ... jeg mener/tror.
Yo creo ... Jeg mener/tror.
(fx " para mi que la protagonista está triste por que su amigo está enojado con él".)
Con este texto yo creo que el escritor quería ... jeg tror at forfatteren med denne tekst ville...
Typer af tekster:
Novela = novelle.
Libro = bog.
Artículo = artikel.
Cuento = eventyr.
Canción = sang.
Poema = digt.
Håber det kunne bruges :-)
*Chichu*
Skriv et svar til: Gode vendinger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
