Matematik

haster

27. november 2007 af per123 (Slettet)
I et kordinatsystem har en parabel ligning y=x^2.
bestem en ligning for tangenten t til parablen i punktet(1,1)
skal jeg ikke første find f'(x) som er f'(x)=2x og bagefter sætte 1 i x så det bliver f'(1)=2*1=2
ligning bliver y-y1=a(x-x1)
y-1=2*(x-1)

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. november 2007 af peter lind

Det er korrekt. Hvorfor være så usikker. Du kan jo godt.

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. november 2007 af -Zeta- (Slettet)

Se evt. bl.a. https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=356263

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. november 2007 af -Zeta- (Slettet)

#2.
Hov. Det er ikke samme spørgsmål der er problem ved.

Brugbart svar (0)

Svar #4
27. november 2007 af ??123 (Slettet)

ok har opdaget det, men kan godt finde ud af det nu

Skriv et svar til: haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.