Matematik
line
27. november 2007 af
sukkertrold-xD (Slettet)
Opgaven:
En lineær funtion f(x) er bestemt ved at grafen går gennem punktet (-358,-728). Når x-værdien vokser med 16, vokser y-værdien med 39.
- Bestem x-værdien, når f(x) = 0
En lineær funtion f(x) er bestemt ved at grafen går gennem punktet (-358,-728). Når x-værdien vokser med 16, vokser y-værdien med 39.
- Bestem x-værdien, når f(x) = 0
Svar #1
27. november 2007 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Du har et punkt, som linjen skal gå gennem og du har linjes hældning. Så bør du altså være i stand til selv at bestemme linjens ligning og dernæst løse ligningen f(x)=y=0. Det er førsteårsstof, så tag et kig i din bog!
Du har et punkt, som linjen skal gå gennem og du har linjes hældning. Så bør du altså være i stand til selv at bestemme linjens ligning og dernæst løse ligningen f(x)=y=0. Det er førsteårsstof, så tag et kig i din bog!
Skriv et svar til: line
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
