Matematik
Trigonometri
28. november 2007 af
887 (Slettet)
Jeg har en trekant ABC hvor B er stumpvinklet.
A=21,1
BC=6,4
AC=14,2
hvordan finder jeg de andre vinkler?
A=21,1
BC=6,4
AC=14,2
hvordan finder jeg de andre vinkler?
Svar #1
28. november 2007 af KristofferFage (Slettet)
Cosinus:
a² = c²+b²-2bc*cos(A)
cos(A)=(b^2+c^2-a^2)/2bc
Skulle mene, det er de formler du skal bruge :)
a² = c²+b²-2bc*cos(A)
cos(A)=(b^2+c^2-a^2)/2bc
Skulle mene, det er de formler du skal bruge :)
Svar #3
28. november 2007 af KristofferFage (Slettet)
Hvis du bruger en TI-89 skal du huske at sætte den på Degree..
Svar #5
28. november 2007 af 887 (Slettet)
180°-B = sin^-1(sin(21,1)/6,4*14,2)
så vinkel B er = 0,003674?? Det kan da ikke passe!
så vinkel B er = 0,003674?? Det kan da ikke passe!
Skriv et svar til: Trigonometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
