Matematik
Haster
29. november 2007 af
??123 (Slettet)
om grafen for f oplyses følgende:
Dm(f)=[-3;5]
Vm(f)=[-1;3]
grafen er et ret liniestykke
hvilken muligheder er der for grafen for f?
Dm(f)=[-3;5]
Vm(f)=[-1;3]
grafen er et ret liniestykke
hvilken muligheder er der for grafen for f?
Svar #1
29. november 2007 af bjering (Slettet)
Prøv at lave en tegning af et koordinatsystem hvor begge akser går fra -10 til 10. Indtegn Dm(f) på x-aksen og Vm(f) på y-aksen.
Her er det vigtigt at vide hvad Dm og Vm betyder.
Definitionsmængden er alle x'er som har en tilhørende funktionsværdi. Det vil sige at alle de x-værdier der ligger i Dm skal være med på grafen.
Værdimængden er alle de værdier på y-aksen som hører til som funktionsværdi til et x.
Hovedopgaven er at finde de grafer som dækker hele Dm(f) og hele Vm(f) samtidigt.
(der er to mulige grafer).
Her er det vigtigt at vide hvad Dm og Vm betyder.
Definitionsmængden er alle x'er som har en tilhørende funktionsværdi. Det vil sige at alle de x-værdier der ligger i Dm skal være med på grafen.
Værdimængden er alle de værdier på y-aksen som hører til som funktionsværdi til et x.
Hovedopgaven er at finde de grafer som dækker hele Dm(f) og hele Vm(f) samtidigt.
(der er to mulige grafer).
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
