Matematik
Brøk Opgave...
29. november 2007 af
Amin-G (Slettet)
Hej!
Jeg har en blækregning for men jeg har et problem...:(
Nu er jeg ikke så god til brøker men, der er denne opgave som jeg ikke kan finde ud af:
En Lektion varer 45 min.
Hvor stor en brøkdel af et døgn er det?
Hvor´mange procent af et døgn er det?
Nogen der kunne hjælpe...?
PS. Jeg vil ikke have svaret men kun formlen så jeg kan regne den ud, for jeg vil ikke snyde mig frem!
På forhånd tak!
Jeg har en blækregning for men jeg har et problem...:(
Nu er jeg ikke så god til brøker men, der er denne opgave som jeg ikke kan finde ud af:
En Lektion varer 45 min.
Hvor stor en brøkdel af et døgn er det?
Hvor´mange procent af et døgn er det?
Nogen der kunne hjælpe...?
PS. Jeg vil ikke have svaret men kun formlen så jeg kan regne den ud, for jeg vil ikke snyde mig frem!
På forhånd tak!
Svar #1
29. november 2007 af sg03yas (Slettet)
Procent: 45/60/24*100 Hvis jeg ikke husker helt galt.
Svar #2
29. november 2007 af sg03yas (Slettet)
Brøken skulle være (24*60)/100 og så en ud af det tal, men er endnu mere usikker her.
Svar #3
29. november 2007 af -Zeta- (Slettet)
45/(60*24) = 45/1440 = (45/45)/(1440/45) = 1/32
1/32 = (1*3.125)/(32*3.125) = 3.125/100 = 0.03125 = 3.125%
1/32 = (1*3.125)/(32*3.125) = 3.125/100 = 0.03125 = 3.125%
Skriv et svar til: Brøk Opgave...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
