Engelsk
Rette--
01. december 2007 af
Miaaa_a (Slettet)
Bogen hedder: The color Purple.
--------------------------
I would like to put my views on the newspaper called “Nyhedsavisen” it is because they have big readers according to other newspapers. My target group is young and older people who are interested in social problems e.g. Racism and people from different nationalities. The Danish population receives “Nyhedsavisen” everyday in their letter box. The book is sad and heart touching and can made people cry.
Mvh
Mia
--------------------------
I would like to put my views on the newspaper called “Nyhedsavisen” it is because they have big readers according to other newspapers. My target group is young and older people who are interested in social problems e.g. Racism and people from different nationalities. The Danish population receives “Nyhedsavisen” everyday in their letter box. The book is sad and heart touching and can made people cry.
Mvh
Mia
Svar #1
01. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
Mit bud på rettelser:
I would like to put my views /on/(in) the newspaper called “Nyhedsavisen”(.)
/it/(This) is because /they have big/(it has a large amount of) readers /according/(compared*) to other newspapers.
My target /group/(audience) is young and /older/(elderly) people who are interested in social problems e.g. /R/(r)acism and people from different nationalities.
The Danish population receives “Nyhedsavisen” every( )day in their letter box. The /book/(newspaper) is sad and heart touching and can /made/(make) people cry.
*according to = ifølge <> compared to = i forhold til
(…) = indsættes
/…/ = slettes
I would like to put my views /on/(in) the newspaper called “Nyhedsavisen”(.)
/it/(This) is because /they have big/(it has a large amount of) readers /according/(compared*) to other newspapers.
My target /group/(audience) is young and /older/(elderly) people who are interested in social problems e.g. /R/(r)acism and people from different nationalities.
The Danish population receives “Nyhedsavisen” every( )day in their letter box. The /book/(newspaper) is sad and heart touching and can /made/(make) people cry.
*according to = ifølge <> compared to = i forhold til
(…) = indsættes
/…/ = slettes
Svar #2
01. december 2007 af -Zeta- (Slettet)
target audience --> ell. target group (som det var før)
Skriv et svar til: Rette--
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
