Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)
Velfærd -> Virksomhederne
02. december 2007 af
o0Pedersen0o (Slettet)
Hej derude
Jeg skal i min studieretningsopgave analysere, hvilken indflydelse det danske velfærdssamfund har på virksomhedernes omkostninger.
F.eks. har vi højt skat = højere lønningerne = dårligere konkurrenceevne
Kan i komme på flere forslag, som jeg kan analysere?
Venlig Hilsen
Jeg skal i min studieretningsopgave analysere, hvilken indflydelse det danske velfærdssamfund har på virksomhedernes omkostninger.
F.eks. har vi højt skat = højere lønningerne = dårligere konkurrenceevne
Kan i komme på flere forslag, som jeg kan analysere?
Venlig Hilsen
Skriv et svar til: Velfærd -> Virksomhederne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
