Fysik
Betsspektrum
04. december 2007 af
2005xHTP (Slettet)
Har formlerne:
(1) p = q * r * B
(2) Ekin= m0c^2 (partiklens hvileenergi)* ( Y(gamma) - 1)
(3) y (gamma) = 1 / Kvadratrod(1-Beta^2)
(4) p = m0 * gamme * beta * c
Af disse formler har jeg fundet gamma, beta og B.
Og nu skal jeg lave en graft hvor Ekin er afbildet som funktion af B.
Men Nu hvor jeghar fundet B! krumningsradius måles til 0,03m. Altså alt i alt, burde jeg nu kunne beregne Ekin, men nu er jeg altså lost xD
så hvis der er nogle der kan give et hint om hvordan jeg kommer videre vil jeg være meget glad.
(1) p = q * r * B
(2) Ekin= m0c^2 (partiklens hvileenergi)* ( Y(gamma) - 1)
(3) y (gamma) = 1 / Kvadratrod(1-Beta^2)
(4) p = m0 * gamme * beta * c
Af disse formler har jeg fundet gamma, beta og B.
Og nu skal jeg lave en graft hvor Ekin er afbildet som funktion af B.
Men Nu hvor jeghar fundet B! krumningsradius måles til 0,03m. Altså alt i alt, burde jeg nu kunne beregne Ekin, men nu er jeg altså lost xD
så hvis der er nogle der kan give et hint om hvordan jeg kommer videre vil jeg være meget glad.
Skriv et svar til: Betsspektrum
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
