Matematik
Er dette korrekt
04. december 2007 af
bobop (Slettet)
Kan nogen sige om denne opgave er rigtig?
Grafen for en funktion f(x) er en parabel som skærer akserne i punkterne P(2,0), Q(8,0), og R(0,4)
a) bestem en forskrift
punktet P: a*2^2 + b*2 + c = 0
punktet Q: a*8^2 + b*8 + c = 0
punktet R: a*0^2 + b*0 + c = 4
d. 04-12-2007 kl. 13:08 af mathon (Lektieguru)
rettelse til #2:
4 = a(0-2)((0-8) = 16a
a = (1/4) og
y = (1/4)*(x^2-(2+8)x + 2*8) = (1/4)*(x^2 - 10x + 16)
y = (1/4)x^2 - (5/2)x + 4 eller
y = 0,25x^2 - 2,5x + 4
Grafen for en funktion f(x) er en parabel som skærer akserne i punkterne P(2,0), Q(8,0), og R(0,4)
a) bestem en forskrift
punktet P: a*2^2 + b*2 + c = 0
punktet Q: a*8^2 + b*8 + c = 0
punktet R: a*0^2 + b*0 + c = 4
d. 04-12-2007 kl. 13:08 af mathon (Lektieguru)
rettelse til #2:
4 = a(0-2)((0-8) = 16a
a = (1/4) og
y = (1/4)*(x^2-(2+8)x + 2*8) = (1/4)*(x^2 - 10x + 16)
y = (1/4)x^2 - (5/2)x + 4 eller
y = 0,25x^2 - 2,5x + 4
Svar #3
04. december 2007 af bobop (Slettet)
Er dette rigtigt?
Grafen for en funktion f(x) er en parabel som skærer akserne i punkterne P(2,0), Q(8,0), og R(0,4)
a) bestem en forskrift
4 = a(0-2)((0-8) = 16a
a = (1/4) og
y = (1/4)*(x^2-(2+8)x + 2*8) = (1/4)*(x^2 - 10x + 16)
y = (1/4)x^2 - (5/2)x + 4 eller
y = 0,25x^2 - 2,5x + 4
Grafen for en funktion f(x) er en parabel som skærer akserne i punkterne P(2,0), Q(8,0), og R(0,4)
a) bestem en forskrift
4 = a(0-2)((0-8) = 16a
a = (1/4) og
y = (1/4)*(x^2-(2+8)x + 2*8) = (1/4)*(x^2 - 10x + 16)
y = (1/4)x^2 - (5/2)x + 4 eller
y = 0,25x^2 - 2,5x + 4
Svar #4
04. december 2007 af dnadan (Slettet)
#0 Du kopierer jo bare Mathon's indlæg... men ja, det er korrekt.
Skriv et svar til: Er dette korrekt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
