Matematik
Fordoblingstiden ..
04. december 2007 af
nanna_g (Slettet)
Opgaven lyder:
Verdensproduktionen af zink kan beskrives som y=b*e^kt
hvor y=produktionen og t er antal år efter 1900.
b=0,4
k=0,032
b) bestem fordoblingstiden for verdensproduktionen af zink ifølge modellen.
HJÆLP :)
Verdensproduktionen af zink kan beskrives som y=b*e^kt
hvor y=produktionen og t er antal år efter 1900.
b=0,4
k=0,032
b) bestem fordoblingstiden for verdensproduktionen af zink ifølge modellen.
HJÆLP :)
Skriv et svar til: Fordoblingstiden ..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
