Matematik
Koordinatsystem
04. december 2007 af
KME89 (Slettet)
Nogen der ka hjælpe med denne opg. om vektorer?
I et koordinatsystem er en vektor a bestemt ved
a=(t+2 over 2t-3)
hvor t er et tal.
Bestem de værdier af t, for hvilken [a]=(roden af)7. ?
I et koordinatsystem er en vektor a bestemt ved
a=(t+2 over 2t-3)
hvor t er et tal.
Bestem de værdier af t, for hvilken [a]=(roden af)7. ?
Svar #1
04. december 2007 af dnadan (Slettet)
menes der |a|?
hvis dette er tilfældet, så løs ligningen(såfremt roden af 7= sqrt(7) og ikke bare 7^(1/n)):
sqrt(7)= sqrt( (t+2)^2+(2t-3)^2)
hvis dette er tilfældet, så løs ligningen(såfremt roden af 7= sqrt(7) og ikke bare 7^(1/n)):
sqrt(7)= sqrt( (t+2)^2+(2t-3)^2)
Skriv et svar til: Koordinatsystem
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
