Matematik
trekantdillema
06. december 2007 af
pibm (Slettet)
hej kan man finde højden af en trekant uden at have graderne,jeg har
a=2,435
b=3,671
c=4,40516
på forhånd tak for hjælpen
a=2,435
b=3,671
c=4,40516
på forhånd tak for hjælpen
Svar #1
06. december 2007 af dnadan (Slettet)
Nu da du har alle 3 sider, så kan de enkelte vinkler beregnes ved brug af cosinusrelationen.
Herefter kan højderne beregnes.
Herefter kan højderne beregnes.
Svar #2
06. december 2007 af DeciMat (Slettet)
Det er også muligt at finde det ved hjælp af Herons formel.
Skriv et svar til: trekantdillema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
