Tysk
Im eller in?
06. december 2007 af
Skalle94 (Slettet)
Hej.. Jeg er forvirret når det kommer til in og im. Jeg mener at have fået noget af vide om at det kommer an på om det er stilstand eller sådan noget. Hvis der er nogen der magter at prøve at forklare det, ville det være skønt :)
Svar #1
06. december 2007 af hebs (Slettet)
"Im" er en sammentrækning og betyder "In dem"... altså bruges im i forbindelse med dativ for maskulinum og neutrum (så vidt jeg husker)
Svar #2
06. december 2007 af josemaria (Slettet)
Fra Ruhmann
"In = präposition
Im = sammenträkning af präposition + bestemt artikel (bruges normalt, när du ikke lägger specielt vägt pä den bestemt artikel. Hvis du vil lägge mere vägt pä den bestemte artikel, skal du sige = I huset dér (In dem Haus)"
"In = präposition
Im = sammenträkning af präposition + bestemt artikel (bruges normalt, när du ikke lägger specielt vägt pä den bestemt artikel. Hvis du vil lägge mere vägt pä den bestemte artikel, skal du sige = I huset dér (In dem Haus)"
Skriv et svar til: Im eller in?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
