Fysik
HASTER!
09. december 2007 af
affi (Slettet)
Hey!
Jeg skal opstille differentialligninger for udæmpet og dæmpet svingning? Hvordan gør man det??
Plz helP!
Jeg skal opstille differentialligninger for udæmpet og dæmpet svingning? Hvordan gør man det??
Plz helP!
Svar #1
11. december 2007 af JesperJuul (Slettet)
y'' + ay = 0 løses for udæmpet og y'' + ay' + by = 0.
Begge er af andenorden. y'-ledet svarer til dæmpningen, idet den er afhængig af hastigheden ( v = y').
Begge er af andenorden. y'-ledet svarer til dæmpningen, idet den er afhængig af hastigheden ( v = y').
Svar #2
11. december 2007 af affi (Slettet)
Fuck hvor jeg glad...Lige det jeg havde brug for.. tak tak :)
Skriv et svar til: HASTER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
