Matematik
Bevis en banekurve har en spids
10. december 2007 af
soren-ma (Slettet)
Hej, jeg har en banekurve:
x(t) = 6*cos(t)+3*cos(2t)
y(y) = 6*sin(t)+3*sin(2t)
Jeg skal bevise at banen går igennem puntet (-3,0) og at den her har en såkaldt spids.
Hvordan gør jeg det? :)
x(t) = 6*cos(t)+3*cos(2t)
y(y) = 6*sin(t)+3*sin(2t)
Jeg skal bevise at banen går igennem puntet (-3,0) og at den her har en såkaldt spids.
Hvordan gør jeg det? :)
Svar #1
10. december 2007 af mathon
indsæt t=pi
i
x(t) = 6*cos(t)+3*cos(2t)
y(y) = 6*sin(t)+3*sin(2t)
i
x(t) = 6*cos(t)+3*cos(2t)
y(y) = 6*sin(t)+3*sin(2t)
Svar #2
10. december 2007 af soren-ma (Slettet)
Hvad er grunden til dette, skriver projekt hvor det skal indgå, så skal gerne vide lidt mere :)
Skriv et svar til: Bevis en banekurve har en spids
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
