Matematik
Forvirret? INTEGRAL
10. december 2007 af
heelpme (Slettet)
grafen for funktionen er givet ved x^2-6X+10 AFGRÆNSER SAMMEN MED LINJEN Y= 2 i 1, KVADRANT ET OMRÅDE, DER HAR ET AREAL. bestem arealet
jeg et total blank. altså jeg forstår ikk om jeg skal integere funktionen og hvad skal jeg dernæst når jeg ikke har nogen x værdier? hvordan finder jeg så arealet. håber virkelig der en derude som gider tage sig tid til at hjælpe mig, da det haster.
jeg har startede med at integere x^2-6X+10 som giver x^3/3-3x^2+10x men hvordan skal jeg kunne tegne y= 2 i 1? er dygt forvirret. nogen der gider hjælpe mig lidt mere præcis. Tusind tark
jeg et total blank. altså jeg forstår ikk om jeg skal integere funktionen og hvad skal jeg dernæst når jeg ikke har nogen x værdier? hvordan finder jeg så arealet. håber virkelig der en derude som gider tage sig tid til at hjælpe mig, da det haster.
jeg har startede med at integere x^2-6X+10 som giver x^3/3-3x^2+10x men hvordan skal jeg kunne tegne y= 2 i 1? er dygt forvirret. nogen der gider hjælpe mig lidt mere præcis. Tusind tark
Svar #1
10. december 2007 af Garbokranen (Slettet)
1. kvadrant er bare den fjerdedel af koordinatsystemet, der ligger i øverste højre hjørne.
Prøv at tegne grafen for begge funktioner på grafregneren, så kan du se det område, du skal finde arealet af. Du skal integrere funktionen 2-(x^2-6x+10). Grænserne for integralet finder du ved at finde skæringspunkterne mellem graferne
Prøv at tegne grafen for begge funktioner på grafregneren, så kan du se det område, du skal finde arealet af. Du skal integrere funktionen 2-(x^2-6x+10). Grænserne for integralet finder du ved at finde skæringspunkterne mellem graferne
Svar #3
10. december 2007 af heelpme (Slettet)
okay men skal jeg bare skrive y = 2 i 1 ind som en almindelig funktion y=2?, men hvorfor er det lige at du integrere funktionen 2-(x^2-6x+10). og ikke x^2-6X+10
Skriv et svar til: Forvirret? INTEGRAL
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
